Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vi alla har någon gång varit sjuka eller lite halvkrassliga. Förra veckan var både jag och Sofia lite småkrassliga och kände oss inte hundraprocentiga. Vi hade lagt upp ett nytt träningsupplägg inför de kommande veckorna och var fullt taggade på att köra hårt. Men det blir inte alltid som man tänkt sig.
Så vad kan man hitta på när man varken kan ge sig ut och springa eller gå till gymmet? Vissa tänker kanske att det inte finns så mycket man kan göra mer än att vila och hoppas på att snart bli frisk. Där håller vi delvis med, man ska inte anstränga kroppen för mycket eftersom det kan förvärra ens symtom. Det är viktigt att man lyssnar på sin kropp och glöm inte att det är du själv som känner din kropp bäst!
Vi skulle rekommendera er till att ta er ut och gå en rask promenad eller bara helt enkelt gå till affären istället för att ta bilen. Bara det gör att du kommer att känna dig piggare och orka mera. Man behöver inte alltid göra sin träning till en så stor grej, små saker som att bara gå en kort promenad kan ge minst lika bra träning.

Hoppas du går istället för att ta bilen nästa gång!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0